Instal·lació Fotovoltaica

L’empresa LA ROSELLA, SCP ha portat a terme la realització d’una instal·lació fotovoltàica de la 8,64kW pic per l’autoconsum de la pastissería La Rosella situada a la Plaça de Sant Roc número 11 de Bellver de Cerdanya.

El camp solar, està format per 16 mòduls fotovoltàics de 540W distribuïts entre la coberta de l’edifici i la marquesina exterior i es preveu una generació anual de 12.728,09kWh.

Aquest projecte està acollit al programa d’incentius lligats a l’autoconsum i l’emmagatzematge, amb fonts d’energia renovable, així com a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el secotr residencial, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

Projecte acollit al programa d’incentius lligats a l’autoconsum i l’emmagatzematge, amb fonts d’energia renovable, així com a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.